Non jan

 

BETI-JAI JATETXEA

Sukaldaritza tradizionala eta denboraldikoa egiten duen jatetxea da: zizak, onddoak eta ehiza. Herriaren erdian dago. Elbarrientzako egokitua. Txiki-park zerbitzua dauka, 10 urtetik beherakoentzako zaintzailearekin.

Gomendatutako platerak: patata konfitatua txipiroi branoiserekin eta abakandoa saltsa berdean, itsas-zapo gainerrea txangurrorekin, tripakiak eta kostrada bere natillarekin.

Ardo nafar eskaintza handia. Asteburuko menua, 23 €. Tabernan,plater konbinatuak, ogitartekoak, kazolak. Ez du ixten.

www.beti-jai.com
Telefonoa: 948 33 60 52

 


 

ITXASOENEA JATETXEA

Kategoria: bi sardexka. Espezialitatea: etxeko sukaldaritza, erretzeko labea.

www.itxasoenea.com
Telefonoa: 948 33 62 12

 


 

EKAI JATETXEA

Ekai-Longidan dago, Agoiztik 2 Km-ra. Sukaldaritza tradizionala eskaintzen du. 120 pertsonentzako prestaturiko jantokia dauka, lorategi bat eta haurrentzako jolas-parkea. Disfrutatu betiko platerekin: txerri-zangoak, bildots-tripotxak odolarekin, tripakiak… eta, nola ez, Agoizko kostrada.

www.hotelekai.com
Telefonoa: 948 33 41 53

 


Volver arriba